hoe ziet onze Accommodatie eruit?

Zwembad en bar

Als je in de zomer in Spanje bent, dan is verkoeling zeer welkom.

Zoek je een vakantieverblijf met zwembad? Casa Mas Montañas heeft een privé-zwembad van 4 x 8 m. De diepte is oplopend van 1.20 m naar 2.00 m.

Wil je liever niet in de zon, dan kun je gebruikmaken van onze zonneparasols of een lekker plekje in de schaduw zoeken.
Bij het zwembad is een buitendouche en een terras met stoelen en ligbedden om heerlijk te relaxen.

In ons gastenverblijf is ook een algemene badkamer aanwezig met hierin een douche, toilet en wastafel.

Tevens vind je vlakbij het zwembad onze honesty bar, waar je terecht kunt voor een koel frisdrankje, lekkere biertjes en diverse soorten wijn, maar ook voor zoete en hartige snacks. Of neem een lekker koud flesje water mee als je erop uit trekt.

Ontbijt terras

Elke ochtend serveren wij een heerlijk uitgebreid ontbijt op het terras voor het gastenverblijf, zodat je de dag goed kunt starten. Wil je een ontbijt uit de zon of vind je het te fris op het terras: dan serveren we het ontbijt in onze huiskamer op het fronton of op een andere door jou uitgekozen plek.

Speciale eetwensen? Geen probleem, laat het ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Tuin en fruitbomen

Eén van de vele pluspunten van Casa Mas Montañas  is de mediterrane tuin. Het totale, omheinde perceel bedraagt
4.000 m2 en een groot gedeelte daarvan is tuin. Hier geniet je volop van diverse terrassen en plekjes om je te ontspannen of te zonnen. De tuin is groot genoeg dat iedere gast zijn eigen plekje kan uitzoeken, of dat nu bij het zwembad is of beschut onder een boom. Privacy genoeg. 

Loop eens heerlijk ontspannen door de tuin en ontdek de vele fruitbomen (mispel, citroen, granaatappel, sinaasappel, appel, kweepeer, vijg, olijf) palmbomen, dennenbomen en yuca’s. Of geniet van de eekhoorns die met regelmaat onze tuin komen bezoeken.

Door deze diverse fruitbomen hebben wij regelmatig vers fruit uit eigen tuin. Mocht je deze in de algemene ruimte of poolbar aantreffen, voel je vrij om deze te nuttigen of te gebruiken voor bijvoorbeeld een gerecht.

  buiten keuken en huiskamer

  In onze buiten keuken hebben wij een keukenblok en een BBQ staan om zelf een lekkere maaltijd klaar maken.

  Geen zin om te koken? Schuif lekker aan bij onze aanschuifavonden in de huiskamer of laat ons een heerlijke BBQ of tapasavond verzorgen.

  In de buiten keuken vind je tevens koffie en thee, waar je gratis gebruik van kunt maken. 

  Fronton

  Op onze locatie staat nog een gedeelte van een fronton. Op dit fronton werd vroeger Padel gespeeld. Padel is een hele populaire sport in Spanje en ook in Nederland is deze sport inmiddels in opkomst. (Het is een combinatie tussen squash en tennis).

  Op het fronton staat onze honesty bar, waar je terecht kunt voor een verkoelend drankje of een lekkere snack op het moment dat je heerlijk aan het zwembad ligt, of als je terug komt na een dagje Valencia.

  Ook vind je hier onze buiten keuken en onze “huiskamer”. In de huiskamer staan grote tafels waar je lekker aan kunt eten, de kinderen kunnen knutselen of je een boek kunt lezen. Hier verzorgen wij tevens de aanschuifavonden.

   Verheug je op jouw komst!

   Neem persoonlijk contact met ons op voor het reserveren of bespreken van jouw wensen.