ons gastenverblijf

Casa Mas Montañas heeft de beschikking over twee 2-3 persoonssuites en twee 2 persoonskamers. Deze beschikken allemaal over een privé badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook beschikt iedere kamer/suite over airco (koud/warm) en uiteraard wifi.

Aangezien er steeds meer mensen met enkel handbagage reizen vinden wij het belangrijk dat er zoveel mogelijk in de kamers en suites aanwezig is. De kamers/suites zijn voorzien van bad- en bedlinnen en ook de handdoeken voor aan het zwembad zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Tevens zijn er een föhn en strijkijzer aanwezig.

 

PRIJZEN

Onze prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer en zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Wil je geen ontbijt? Geen probleem, dan brengen wij 10 euro voor 2 personen per nacht in mindering op de prijs.

Wij bieden onze prijzen aan in 2 seizoenen:
Seizoen 1: November ™ Maart 
Seizoen 2: April ™ Oktober
Tijdens evenementen (Fallas, Moto GP en Tomatina hebben wij afwijkende prijzen).

Minimaal verblijf van 2 nachten.

CAMPERPLAATS

Kom je naar Valencia met een camper? Je hebt bij ons de mogelijkheid om je camper op het afgesloten terrein neer te zetten. De kosten hiervoor zijn 15 euro per nacht.

Prijs is inclusief water en stroom en uiteraard wifi.
Tevens hebben wij een algemene sanitaire ruimte met toilet, wastafel en douche, waarvan gebruik gemaakt kan worden.

En heb je een keer geen zin om je eigen ontbijtje klaar te maken, dan kunnen wij dit voor je verzorgen.

 

OVERWINTEREN

Wil je de donkere dagen ontvluchten en overwinteren? Ook die mogelijkheid is er bij ons en zeker met het heerlijk mediterraans klimaat in deze streek is het goed vertoeven hier.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

ROJO

Deze zeer ruime 2-3 persoonssuite op de 1e verdieping is voorzien van een tweepersoonsbed (160x200cm) en een slaapbank voor 1 persoon of 2 kinderen t/m 10 jaar.  Heeft een mooi uitzicht op de vallei en heeft een privé trap naar de ingang.

GRIS

In de voormalige paardenstallen hebben we hier een mooie, zeer ruime suite gecreëerd. Enkele authentieke kenmerken zijn hierin nog bewaard gebleven.
Deze zeer ruime 2-3 persoonssuite op de begane grond is voorzien van een tweepersoonsbed (160x200cm) en een
1 persoonsbed.
Suite Gris beschikt over een privé badkamer, die bereikbaar is via de privé hal. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met spiegel, toilet en föhn.

NARANJA

Kamer Naranja is een 2 persoonskamer op de 1e verdieping met een 2 persoonsbed (160x200cm).
Heeft een mooi uitzicht op de vallei en is bereikbaar vanaf de achterzijde van het gastenverblijf. Heeft een gezamenlijke ingang met naastgelegen kamer Amarillo (ideaal voor een gezin met kinderen).

AMARILLO

Deze 2 persoonskamer is ook gelegen op de 1e verdieping met een 2 persoonsbed (160x200cm). 

Heeft een uitzicht op het natuurgebied en is bereikbaar vanaf de achterzijde van het gastenverblijf. Heeft een gezamenlijke ingang met naastgelegen kamer Naranja.

Geniet van je welverdiende vakantie en reserveer nu je perfecte verblijf.