wat kun je bij ons verwachten?

Aanschuifavonden

Een paar keer per week koken wij voor onze gasten. Let op ons krijtbord in de algemene ruimte voor de informatie hieromtrent. Je kunt voor deze maaltijden aangeven of je hieraan wilt deelnemen en met hoeveel personen. Een leuke manier om ons en de andere gasten te leren kennen.

 Lunch, borrel en avondeten

In de algemene ruimte is een compleet ingerichte keuken en een BBQ waar je gebruik van kunt maken voor je lunch of avondeten.

Voor de lunch/borrel is er een kleine kaart beschikbaar voor als je heerlijk aan het zwembad ligt en geen zin hebt om je lunch zelf klaar te maken. Of als je een lekker borrelplankje wilt bij je glaasje drinken.

In de nabijheid van ons gastenverblijf zijn diverse leuke stadjes, waar je heerlijk Spaans kunt eten. En uiteraard in Valencia zijn er volop eetgelegenheden. Natuurlijk willen wij graag onze favoriete restaurantjes met jullie delen 😉

autohuur en Vliegveldservice

Voor een verblijf bij ons raden wij je aan een auto te huren, zodat je flexibel bent en optimaal van je vakantie en de omgeving kunt genieten.  Er is namelijk zoveel te doen en te zien!

Wij hebben een kleine 4-5 persoonsauto met 5 deuren beschikbaar voor de verhuur. Informeer bij ons naar de beschikbaarheid en kosten.

Mocht je toch geen auto willen huren, dan kun je gebruik maken van onze luchthavenservice naar onze locatie. In overleg is het mogelijk dat wij je ophalen van- of wegbrengen naar de luchthaven van Valencia. Wij vragen hiervoor een vergoeding van 30 euro per enkele reis. Tussen 21.00 en 9.00 uur geldt een tarief van 50 euro per rit. 

Maximaal 4 personen per rit en meerdere personen in overleg.

  Babybed

  Voor het plaatsen van een (baby)bed geldt een toeslag van €12,50 per dag. Kinderen ™ 2 jaar logeren gratis bij ons.

  Wassen

  Wil je een wasje draaien? Dit is mogelijk tegen een vergoeding van € 5,00 per keer, inclusief wasmiddel.

  Wifi

  Casa Mas Montañas beschikt over gratis wifi.

  Verheug je op jouw komst!

  Neem persoonlijk contact met ons op voor het reserveren of bespreken van jouw wensen.