onze Tips 

Metro en trein

Godelleta heeft een busstation. Metro en treinstations vind je in Chiva en Cheste. In een klein uurtje ben je in hartje Valencia.

Valencia heeft hele goede treinverbindingen met de rest van Spanje, waaronder Barcelona, Alicante, Madrid, Sevilla en Malaga.
Met de hogesnelheidstrein (AVE) reis je in 1,5 uur naar Madrid en in 3 uur ben je in Barcelona. Leuk voor een dagje uit! 

Praktische informatie over reizen met de trein in Spanje en het bestellen van kaartjes doe je via de site van Renfe. 

Supermarkten

In Godelleta zijn 3 kleine supermarktjes te vinden, waarvan één bij de cooperativa aan het begin van het dorp. Bij het tankstation Galp verkopen ze o.a. ook brood, groenten, fruit en vlees. (zelfs op zondag). Wil je echter naar een wat grotere supermarkt dan kunnen we de volgende opties geven.

  • Buñol: Lidl
  • Buñol: Mercadona, Avda. de La Música S/N C/ Jesús Sáez, 17
  • Cheste: Mercadona, Ctra. Cheste-Chiva
  • Chiva: Masymas, Polígono Nº 14 Casco Urbano
  • Chiva: Consum, Plaza Constitución 4
  • Al Campo, Parque Comercial Bonaire, 46960 Aldaia, richting luchthaven, ongeveer 20 minuten rijden. Ligt in het winkelcentrum Bonaire.

Vluchten

Er zijn veel maatschappijen die op Valencia vliegen (RyanAir, Transavia, KLM, Vueling) en vanuit diverse steden (Amsterdam, Brussel, Eindhoven, Rotterdam, Weeze).

Wij zoeken eigenlijk altijd via Skyscanner.nl. Je kunt hier een prijsalarm ingeven, zodat je de prijzen voor een aantal dagen of weken kunt volgen. Het is ook handig om bijvoorbeeld te kijken naar verschillende vertrek en aankomst steden.

Bijvoorbeeld vertrekken vanuit Eindhoven en terug op Brussel.
Maar ook de KLM werelddeal weken zijn goed om in de gaten te houden.

Verheug je op jouw komst!

Neem persoonlijk contact met ons op voor het reserveren of bespreken van jouw wensen.